Žene za volanom: Majka i kći uživaju vozeći taksi!

Žene za volanom: Majka i kći uživaju vozeći taksi!

Prošlo je već mjesec dana od dolaska Cammea u Split, a po gradu se već može čuti da je Cammeo već sada omiljeni taksi Splićanki i Splićana. U moru pozitivnih kritika koji se mogu pronaći na Cammeovom Fejsu, ponajviše se ističu pohvale na njihove vozače i - vozačice! Tim povodom pronašli smo dvije vozačice Cammea i istražila njihove dojmove.

 

Ivana i Dora su majka i kćer, žive na Čiovu i evo njihove priče:

 

Žena za volanom taksija je malo neobična pojava, kako ste se odlučile na to?
Ivana: Pa, mi smo i prije Cammea vozile taksi, ali sada smo se preporodile. Volimo rad s ljudima, volimo komunikaciju i užitak je praktički biti dio života naših sugrađana.

Dora: Kako je i mama kazala, mi smo i ranije vozile taksi. U nedostatku posla odlučile smo se na taksiranje, a opet - ovaj posao je baš zanimljiv i pronašle smo se u njemu.U Cammeu imamo fantastične uvjete i napokon možemo pristojno živjeti od svoga rada.

 

Kako vam je u Cammeu, što vam muški kolege kažu?
Dora: U Cammeu smo svi jedna velika obitelj. Pomažemo si, razgovaramo mnogo, družimo se i van posla. Nikada nigdje nisam imala ovakve kolege, zaista su za poželjeti! Muški kolege nas drže kao kap vode na dlanu, više ih doživljavam kao braću nego kao kolege!

Ivana: Upravo tako, zaista je jedna predivna atmosfera u Cammeu. Ipak, najdraže nam je da za normalno radno vrijeme od 8 sati možemo zaraditi za pristojan život, a još smo i od Cammea dobile automobil kojeg možemo koristiti i u privatno vrijeme. Znači da nakon posla ne moramo busom do Čiova, već se samo odlogiramo iz sustava, pozdravimo s kolegama i lagano odvozimo kući. Zaista je predivno kada i u mojoj dobi možeš živjeti od svojeg rada i još uživati u svim ovim benefitima.

 

Dobijete dobru plaću, službeni auto u slobodno vrijeme i sve to za 8 radnih sati na dan?
Dora: Kako kažu često u reklamama - ali ni to nije sve! (smijeh) Možemo birati i slobodne dane, a u firmi su susretljivi s apsolutno svim. Evo, u ovih mjesec dana još nisam naišla da su mi na nešto rekli NE, ili da je nešto bilo negativno. Zaista čudesna atmosfera.

Ivana: I još radiš a kada možeš raditi s kćeri, tada si zaista pronašla posao iz snova i radno mjesto na kojem želiš biti do mirovine.

 

Kako putnici reagiraju kada ih vozite?
Ivana: U početku im je možda malo čudno kada uđu u taksi i vide ženu za volanom, ali reakcije su uvijek pozitivne i atmosfera u automobilu je sjajna jer se putnici uz nas opuste i šale, a ponekad i pojadaju. Srećom, ljeto je pa se Splićani još nisu u ljubavnim problemima. (smijeh)

Dora: “Napokon imamo jeftin i kvalitetan taksi” - to mi kažu uglavnom svi putnici. Kada se po gradu možete voziti za 20-30 kuna, dok kolege iz drugih firmi deru ne samo strance nego i naše, domaće ljude - onda je Cammeo možda i najbolja stvar koja se dogodila ove godine u Splitu! Iskreno, drago mi je da imam priliku biti dio Cammeove priče!

 

Cammeo: Još se širimo - budi dio naše obitelji!

U Cammeu su zadovoljni dosadašnjim uspjehom u Splitu. Toliko narudžbi imaju da konstantno povećavaju broj automobila na cesti i radna mjesta. “Hvala Splitu i Splićanima što su nas ovako lijepo primili, zaista se osjećamo kao kod kuće. Otvaramo nova radna mjesta i svatko tko želi siguran posao tijekom cijele godine, dobru plaću i razne benefite - možete se prijaviti OVDJE.