Zbogom KUNI, dobrodošlica EURU

1.1.2023. pozdravljamo EURO, našu novu službenu valutu! Sve smo pažljivo pripremili kako problema ne bi bilo, ali baš kao kod svake promjene, skrećemo pažnju na nekoliko važnih stvari:

--> U noći 31.12.2022. / 1.1.2023. neće biti moguće plaćanje karticama (točno vrijeme ovisi o pojedinoj banci / kartičarskoj kući) stoga predlažemo da plaćanja vršite gotovinski kako bi vaša taksi vožnja prošla što ugodnije i jednostavnije. Normalizacija cijelog platnog sustava očekuje se prvog radnog dana u novoj godini – 2.1.2023.


--> Gotovinsko plaćanje u kunama i eurima moguće je zaključno s 14.1.2023. godine. Za vrijeme dvojnog optjecaja, vozač nije dužan prihvatiti više od 50 kovanica kune u jednoj transakciji. Vozač će vršiti povrat primarno u eurima, a iznimno u kunama ili kunama i eurima ukoliko iz objektivnih razloga nije u mogućnosti drugačije. U ovom razdoblju stoga preporučamo plaćanje karticama!


--> Radi velike potražnje za uslugom u najluđoj noći u godini moguća su nešto duža čekanja do javljanja operatera u pozivnom centru te na dodjelu vozila.

 

No ne brinite, neometano ćete se voziti vašim omiljenim taksijem i uživati u vožnji u 23 grada u Hrvatskoj!

 

Zahvaljujemo na vjernosti u godini na izmaku. Veselimo vam se i u novoj 2023.!