U đir po Splitu s Cammeom!

U đir po Splitu s Cammeom!

Ima li išta ljepše od bezbrižnog sjedenja uz kavu, promatranja mora, upijanja sunca i šetnje rivom? Cammeo se potrudio da tvoj đir po gradu bude pravo uživanje, bez ikakvog stresa. 
 
 

Kako smo se potrudili? 
 
Vrhunski vozači: naši vozači su pravi profesionalci. Obučeni i educirani, osiguravaju da svako putovanje s nama bude iskustvo za pamćenje. Poznaju grad kao svoj vlastiti džep i brinu da stigneš tamo gdje trebaš na vrijeme. 
 
Novi vozni park: za nas nije samo važno da je vozilo lijepo, već i da je udobno. Zato kontinuirano ulažemo u obnovu našeg voznog park. Želimo da svaka vožnja bude udobna i ugodna. 
 
Točnost i pouzdanost: znamo koliko je važno stići na vrijeme, bez obzira na svoje obaveze. Cammeo je tu za tebe i stiže kad god zatrebaš. 
 
Nova tehnologija: uvijek smo korak ispred. Prilagodili smo sve kako bi naručivanje taksija bilo lakše nego ikada prije. Samo jednim klikom na Cammeo aplikaciju možeš rezervirati svoju vožnju i pratiti ju u stvarnom vremenu. 
 
Povoljne cijene: vožnje su povoljne i nikada nećeš osjetiti prazan novčanik nakon vožnje s nama. Cammeo brine o tvojim financijama i udobnosti, a plaćati možeš gotovinom, karticom, kriptovalutom, Aircash ili KEKS pay aplikacijom, izbor je na tebi.

 


Provjeri zašto je potražnja za Cammeo aplikacijom narasla za čak 55% u zadnja tri mjeseca.  

 

Klikni i preuzmi Cammeo aplikaciju i sam ćeš vidjeti zašto!


Cammeo je tu da ti olakša život i pruži bezbrižne vožnje gdje god trebaš stići.


Za još više udobnih i pouzdanih vožnji,
Cammeo <3