'Super tata' iz taksija kojeg se sjećamo s malih ekrana

'Super tata' iz taksija kojeg se sjećamo s malih ekrana

Vikend je vrijeme za 'bijeg' iz vreve metropole, a Varaždin je za to idealna destinacija. Nakon dana uživanja u jedinstvenoj atmosferi baroknog grada vrijeme je za večeru i uživanje u lokalnim specijalitetima. Kako isto podrazumijeva koju čašicu, odlučujemo se za prijevoz taksijem. Biramo broj, a vozilo stiže brzo.

Sjedamo u automobil i ulazimo u razgovor sa simpatičnim vozačem koji nam je od nekuda poznat.

- Oprostite, znam da ovo zvuči kao floskula, ali negdje smo Vas već vidjeli - hrabro pitamo.

Vozač Stanko Slunjski se nasmije i spremno odgovara.

- Moguće da jeste, prije nekoliko godina kuhao sam u Masterchefu - otkriva simpatični 67-godišnjak.

 

Stanko u Cammeu radi oko 3 godine, a prije toga bavio se, kako kaže, svim i svačim.

- Diplomirao sam cestovni promet, imao sam i privatnu tvrtku, a onda je preminula moja supruga i ostao sam s troje male djece - otkriva.

Brinuo je za djecu i bavio raznim poslovima, a onda je vidio oglas za posao u Cammeu. Prijavio se, obavio razgovor, prošao obuku i krenuo na cestu.

- Svaki početak je težak, ali kada iza sebe imate logistiku i podršku, sve se može. Jako sam zadovoljan - primanja su korektna, kao i odnosi među kolegama- otkriva.

 

S putnicima je uglavnom imao pozitivna iskustva, a kako je nastupio u poznatom kulinarskom showu, nerijetko ga prepoznaju

- To uvijek bude simpatično. Odnekud sam im poznat, pa se stide pitati. Kada se na to napokon odvaže, uđemo u razgovor pa im ponekad preporučim kakav dobar recept - smije se Stanko.

Kuhati je počeo, kako sam kaže, silom prilika. Prvo je krenuo s 'standardnim' receptima, a onda je sam sebi počeo podizati ljestvicu.

- U show su me prijavila djeca, a ostalo je povijest - priča.

 

Slobodnog vremena nema mnogo, a kada se nađe koji slobodan sat, Stanko ga provodi u vinogradu.

- To je moja oaza mira i savršen lijek protiv stresa - zaključuje.

 

Hvala na vožnji.

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i druge detalje ne brini. To je naš zadatak. Tvoje je samo da se prijaviš na linku: https://cammeo.hr/hr/vozi-za-cammeo. Vidimo se u Cammeu!