Stipan Bešlić: Uz ovaj posao napokon imam vremena za najmilije

Priče vozača
Svi gradovi

I ptice na grani već znaju da su razgledavanje Dioklecijanove palače i kavica na rivi dvije stvari koje se prilikom posjete Splitu ne propuštaju. Kako smo dalmatinski biser odlučili posjetiti obiteljski, odlučujemo se za prijevoz prema centru taksijem. Zovemo Cammeo koji dolazi kroz nekoliko minuta, a sjajno je što do nas stiže opremljen dječjom sjedalicom kako bismo našu živahnu petogodišnju suputnicu sigurno prevezli do centra grada.

- Dopustite da se prvo smjesti mlada dama, a zatim vi pa krećemo - sa smiješkom nam govori Stipan Bešlić. Simpatični 26-godišnjak u Cammeu radi nešto više od pola godine, a u slobodno vrijeme je pravi 'tata od formata'.

- Ponosan sam četverostruki otac, a sjajno je što mi posao dopušta da provodim kvalitetno vrijeme s nasljednicima - govori nam.

 

Stipan je godinama konobario da bi lani na internetu 'nabasao' na Cammeov oglas za posao. Nije dvojio ni sekunde, poslao prijavu te je ubrzo pozvan na razgovor

- Ubrzo sam prošao edukaciju i krenuo raditi. Iskustava su samo pozitivna, kako samim poslom te tvrtkom i klijentima - govori nam Stipan koji u Cammeu ima najviša primanja u branši, a plaća u uvijek stiže na vrijeme - svakog 10. u mjesecu.

- Ali to nije sve - priča nam veselo te dodaje kako ima zaista sjajne nadređene koji mu izlaze u susret kada je riječ o dogovoru oko smjena tako da se stigne posvetiti obitelji koja mu je, ne krije, najvažnija.

- Super je što i mi unutar tvrtke funkcioniramo kao obitelj. Svi su jedni drugima na raspolaganju, a posebno bih po tom pitanju pohvalio svog voditelja Slavka koji je uvijek tu, bez obzira na doba dana i noći - kaže Stipan koji nema mnogo slobodnog vremena, ali se ne žali.

- Ma kakvo kukanje! Radim posao koji volim a, sve ostalo vrijeme provodim sa suprugom i našim anđelima. Družimo se, idemo na izlete, na selo. Ma ko to more platit!? - zaključuje.

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i podršku detalje ne brini. To je naš zadatak. Osim toga, nudimo ti i mogućnost da postaneš naš partner. Tvoje je samo da se prijaviš na linku:cammeo.hr/hr/vozi-za-cammeo.
Vidimo se u Cammeu!