Stavi i ti brk za pravu stvar i osvoji besplatne vožnje

Promocije
Svi gradovi
Stavi brk za dobru stvar i osvoji besplatne vožnje

Studeni, poznat i kao Movember, mjesec je koji obilježava borba protiv raka prostate. U akciju, čiji su zaštitni znak brkovi, uključio se i Cammeo.

Cilj nam je podići svijest o ovoj opakoj bolesti, a to ćemo učiniti tako da u akciju uključimo Tebe. Sve će se vrtjeti oko fotografija čiji ćete autori biti baš vi, naši klijenti, s neizostavnim brkovima u prvom planu. Zatraži brkove od vozača i pofotkaj se!

Tijekom cijelog studenog klijente u Cammeo taksijima očekuju umjetni brkovi kojima će aktivno podržati akciju, ali i imati priliku osvojiti besplatne vožnje.
Naime, na Cammeo društvenim mrežama uskoro kreće nagradni natječaj u sklopu kojeg će naši klijenti trebati snimiti selfie u taksiju sa spomenutim brkovima u prvom planu.

Fotografiju je potom potrebno objaviti uz obavezni hashtag #CammeoMovember na svom Instagram profilu ili u Movember objavi na službenoj Cammeo Facebook stranici. Svakog tjedna fotografija s najviše lajkova osvaja 200 kuna, a na kraju mjeseca najlajkanija fotografija čak 1000 kuna na aplikaciji.

Inače, pokret Movember osnovan je 2003. godine u Australiji s ciljem osvješćivanja javnosti o muškim bolestima, prvenstveno raku prostate te s ciljem da se muškarce potakne na redovite liječničke kontrole.

 

Podsjetimo, Cammeo danas broji 1500 zaposlenih i 600 taksi vozila, a dostupan je u 35 gradova u tri države, što ga čini najvećim taksi prijevoznikom u regiji.

 

Posjeti nas na Faceebok stranici i na Instagram profilu.