Sigurnost na prvom mjestu - zaštitne pregrade u našim vozilima

Promocije
Svi gradovi

U službi zdravlja: Cammeova vozila od sada imaju ugrađene pregrade od pleksiglasa

 

Kao vodeći regionalni taksi prijevoznik koji je s preko 1400 zaposlenih i 900 vozila prisutan u 4 države te u gotovo 40 gradova, Cammeo u prvi plan uvijek stavlja dobrobit kako svojih putnika, tako i zaposlenika.

S obzirom na zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom, od samog početka pridržavamo se svih uputa nadležnih tijela, a sada su naša vozila u Hrvatskoj opremljena pregradama od pleksiglasa koje odjeljuju vozački od putničkog prostora vozila.

Inače, u Cammeu veliku pozornost pridaju i higijeni vozila koja se redovito održavaju u vlastitoj autopraonici i provjetravaju, a njihovi vozači opremljeni su svime što je potrebno kako bi se mogućnost zaraze izbjegla - dezinfekcijskim sredstvima, odgovarajućim krpama i rukavicama. Što se tiče zaštitnih maski, zbog velike potražnje imali su problema oko nabavke istih, ali uspjeli su doskočiti i tom problemu upravo spomenutim pregradama.
 

Ostanite doma, brinite za svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, a za odlazak liječniku ili u nabavu, mi smo tu za vas.

 

Preuzmi Cammeo aplikaciju: 

Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM
Huawei https://bit.ly/3y5xAsZ