Psiholog, prijatelj ili vozač? A može i sve zajedno!

Priče vozača
Svi gradovi
Psiholog, prijatelj ili vozač? A može i sve zajedno!

Ovakav model je točno ono što sam tražio - sa smiješkom govori Robert Hrovat, koji od nedavno zagrebačkim ulicama vozi kao Cammeov Partner.

Simpatični 49-godišnjak do prije dvije godine radio je u jednom velikom maloprodajnom lancu, a onda je poželio promjenu te ušao u svijet taksija.

 

- Ideja je bila da postanem svoj gazda pa sam tako krenuo voziti za jednu veliku taksi tvrtku. Ipak, splet okolnosti bio je takav da smo se nakon nekog vremena razišli - priča Robert.

U isto vrijeme na internetu je vidio oglas za Cammeo Partnera i odlučio okušati sreću. Ubrzo su bile obavljene sve potrebne procedure, a Cammeo mu je osigurao i najpovoljniji najam automobila tako da je na Robertu bilo samo da sjedne, vozi i uživa.

Naime, kao Cammeov Partner na raspolaganju ima 24 - satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra te naprednu analitiku i "know how" koji mu omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu su i autopraonica te plinska postaja, a na raspolaganju su mu i podrška računovodstva i financija te transparentan sustav dodjele vožnji.

 

- Sjajno je što možete biti svoj gazda, a opet niste sami - naglašava Robert koji ne krije zadovoljstvo što je postao Partner.

- Iznimno sam zadovoljan, volim raditi i ne bojim se posla kojeg, srećom, u Cammeu ne nedostaje. Osim toga, putnici su uglavnom iznimno simpatični i pristupačni, što me jako veseli - kaže i nastavlja prepričavati anegdote iz taksija.

- Jako je simpatična bila situacija u kojoj sam vozio stranca koji nije govorio ni hrvatski ni engleski, e to je bio spektakl! Na kraju smo se uspjeli sporazumjeti 'rukama i nogama', a gospodin je na kraju tražio moj broj kako bi me mogao kontaktirati kada bude trebao prijevoz - priča Robert koji obožava raditi s ljudima.

- Znaju se dogoditi situacije u kojima niste samo vozač već i prijatelj, oslonac, psihijatar, ispovjednik ili pak kada klijente doslovno vozim usred noći po kekse i omiljeno im gazirano piće - prepričava ovaj otac dvoje djece koji svoje slobodne vrijeme posvećuje upravo njima.

- Kada san s djecom najčešće idemo na izlete, bavimo se sportom, provodimo vrijeme u prirodi, a to su za mene najvrjedniji trenuci te sam iznimno zahvalan što mi ovaj posao, osim zarade, omogućuje i preraspodjelu vremena ako bi se posvetio svojim životnim radostima - svojoj djeci - zaključuje Robert.

 

 

Postani Cammeo Partner! Nudimo ti garantirano najnižu proviziju od svega 10% te zaradu od 10.000 kuna mjesečno! Osim toga, nudimo i najpovoljniji najam vozila koji iznosi svega 120 kuna dnevno, a osiguravamo i popust na gorivo.

Uz sve navedeno, imat ćeš 24 - satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju će ti biti i napredna analitika te "know how" koji ti omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod.

Tu su i autopraonica te plinska postaja koje su ti na raspolaganju od 00 – 24, a imat ćeš i podršku računovodstva i financija te transparentan sustav dodjele vožnji. Iznimno nam je bitna tvoja sigurnost čemu u prilog govori i činjenica da naša vozila nisu starija od dvije godine.

Nemoj gubiti vrijeme i pridruži se vodećem regionalnom taksi prijevozniku! Požuri i postani Cammeo Partner jer je broj licenci ograničen. Kontaktiraj nas putem kontakt forme na www.cammeo.hr, na broj 0800 0001 ili mailom na [email protected]!