Novosti u Cammeo aplikaciji za putnike

Učini nešto dobro za sebe, pojednostavi prijevoz! Žuriš li na posao, fakultet, u noćni izlazak, rođendan, možda na kolodvor ili u zračnu luku? Cammeo aplikacija je sve što ti treba na tvom mobitelu da budeš u pokretu. Dostupna je u tri države i u preko 30 gradova! 

 

Ažuriraj svoju Cammeo aplikaciju i otkrij novu redizajniranu verziju koja pruža još bolje korisničko iskustvo kako bi putovanje Cammeom bilo još ugodnije.

 

>>> Kao što smo već najavili, radi unaprjeđenja načina plaćanja, bit će potrebno ponovno unijeti podatke svoje kartice kako bi nastavio/la neometano koristiti mogućnost plaćanja iz aplikacije. Budite bez brige, svi načini plaćanja i dalje su u ponudi - gotovina, kartica u vozilu, saldo iz aplikacije..... Svi su tu! <<<

 

U novoj aplikaciji te očekuju: 

 

✅ Jednostavna registracija: Poveži se s Cammeom u samo nekoliko klikova, unesi svoje podatke i kreni u avanturu dostupnu 24/7. 

✅ Precizno naručivanje: Odaberi željeno odredište i vrstu usluge i već ti stižemo! Pregledaj unaprijed svoju najkraću rutu i cijenu vožnje. 

✅ Posebne upute i praćenje vozila: Brineš li se hoće li te vozač pronaći? Samo upiši kratke upute u detalje. Prati kretanje vozila u stvarnom vremenu dok putuješ prema odredištu. 

✅ Višestruke adrese: Ako imaš više lokacija u planu, nema problema! Jednostavno unesi sve adrese koje želiš posjetiti. 

✅ Podijeli svoju lokaciju: Dok se udobno voziš, ne trebaš objašnjavati gdje se nalaziš. Podijeli svoju lokaciju s drugima i neka oni prate tebe!

✅ Prilagodljive opcije plaćanja: Plati vožnju na način koji ti najviše odgovara! Bilo da preferiraš karticu ili gotovinu, obje opcije su dostupne. Možeš čak unijeti svoju karticu u aplikaciju i dijeliti je s više korisnika. Super opcija, zar ne?

✅ Ocjenjivanje vožnje: Tvoje mišljenje nam je važno! Ocijeni svoju vožnju i pomogni nam poboljšati našu uslugu. 

✅ Poslovne pogodnosti: Ako si moderni poslovnjak i tvojem timu je potreban pouzdan prijevoz, iskoristi posebne popuste, prati troškove i organiziraj prijevoz!

 

Još nemaš Cammeo aplikaciju? Preuzmi ju ovdje.

 

Tvoj Cammeo