Kutija šibica 2018.

Promocije
Svi gradovi
Kutija šibica

Dobitna kombinacija: Nogometne zvijezde i Cammeo u lovu na trofej

 

Kultni zagrebački malonogometni turnir 'Kutija šibica' održava se po 48. put, a ove godine na istom svoje predstavnike ima i Cammeo Grupa.

Big Bang Cammeo tim predvođen nogometnim zvijezdama i mladim nadama kreće u 'lov' na prestižnu titulu pobjednika najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

 

- Nastup na 'Kutiji šibica' za svakog je nogometaša poseban doživljaj. Jako me veseli što ću ove godine nastupiti sa sjajnom momčadi koja definitivno ima potencijal za pobjedu na turniru. Osim samog nogometa, svake godine vlada sjajna atmosfera. To je idealan spoj sporta i druženja - kaže Jerko Leko, bivši hrvatski reprezentativac i jedan od igrača Big Bang Cammeo tima.

Osim hrvatskog reprezentativca, za Cammeovu momčad zaigrat će i bivši dinamovac Ivan Krstanović te proslavljeni malonogometni golman i osvajač sedam 'Kutija šibica'

Mario Švigir kao i mnoga druga malonogometna i nogometna poznata lica.

 

Osim njih, svoje nogometne vještine pokazat će i sinovi Cammeovih vozača koji uspješno 'haraju' malonogometnim turnirima.

'Kutija šibica' već je počela, a  Big Bang Cammeo tim, kao jedan od četiri nositelja, premijerni nastup ima u drugom kolu. Dečki na parket male dvorane Doma sportova prvi put izlaze u nedjelju, 02. prosinca 2018. godine u 15:50 sati i najavljuju pravi nogometni doživljaj.

 

Vidimo se na 'Kutiji šibica 2018.'!