Ivana Škorput: Mlada mama na posao ide s osmjehom

Priče vozača
Svi gradovi
Ivana Škorput: Mlada mama na posao ide s osmjehom

Split, kraj srpnja. Sezona na vrhuncu, a ni živa u termometru nije daleko od toga. Odlučujemo se na vožnju taksijem i naručujemo Cammeo koji stiže kroz nekoliko minuta. Za volanom sjedi atraktivna tamnokosa dama nasmijana 'od uha do uha' s kojom brzo ulazimo u razgovor.

- Prava sam sretnica! Našla sam sjajan posao koji me ispunjava i zbog kojeg mi osmjeh ne silazi s lica - priča nam 32-godišnja Ivana Škorput koja u Cammeu radi deset mjeseci.

 

Simpatična vozačica taksija u životu se bavila svačim - radila je kao njegovateljica, konobarila je i bavila se financijskim savjetovanjem, a ono što ju prati cijeli život je volontiranje.

- Volontiram od malih nogu. Veseli me osjećaj da sam pomogla nekome kome je pomoć prijeko potrebna - kaže te otkriva kako nije slučajno završila u Cammeu.

- Često sam koristila njihove usluge i malo-pomalo ulazila u razgovore s vozačima koji su mi otkrili kakav je točno njihov posao. Jako mi se svidjelo što ono sam čula, a obzirom da od uvijek uživam u vožnji, nisam gubila vrijeme te sam aplicirala za posao putem njihove stranice - govori Ivana.

 

Ubrzo je uslijedio razgovor za posao, potom i edukacija te odlazak u prvu smjenu, a između novopečene vozačice i njenog novog posla dogodila se ljubav na prvi pogled.

- Obožavam svoj posao. Volim vožnju i rad s ljudima, a zadovoljstvu pridonose i sjajni odnosi unutar tvrtke. Beskrajno sam zahvalna svojim šefovima i kolegama koji mi uvijek izlaze u susret. Naime, samohrana sam majka dvojice dječaka, a upravo zahvaljujući njihovom razumijevanju uspijevam raditi i provoditi vrijeme s djecom - priča oduševljeno.

 

Ivana dodaje kao je zadovoljna i plaćom koja stiže svakog 10. u mjesecu, a na raspolaganju 0-24 ima logističku te svu ostalo podršku.

Kada ne vozi i ne provodi vrijeme sa sinovima, Ivana se brine o svom tijelu. Redovito vježba kod kuće, a uskoro planira krenuti u teretanu. Osim toga, uvijek se trudi razmišljati pozitivno.

- Ljudi koji ne idu na posao s grčem u želucu danas spadaju među rijetke sretnike, a ja sam definitivno jedna od njih. Zahvaljujući Cammeu uspijevam sve - od odrade smjene, preko druženja s djecom pa sve do kuhanja ručka i spremanja - zaključuje Ivana koja se uskoro ponovo planira ponovo posvetiti volontiranju.

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i podršku detalje ne brini. To je naš zadatak. Osim toga, nudimo ti i mogućnost da postaneš naš partner. Tvoje je samo da se prijaviš na linku: cammeo.hr/hr/vozi-za-cammeo. Vidimo se u Cammeu!