Cammeo Taxi se pridružio akciji za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine

Cammeo uz Crveni križ grada Zagreba!

Teške situacije poput ove koja se trenutno odvija u Ukrajini nas podsjećaju da budemo zahvalni na svemu što imamo, ali i da pokušamo pomoći onima manje sretnima od nas. Samo jedan od načina na koji to Cammeo Taxi već dugi niz godina radi je i podrška humanitarnim akcijama.

Jedna od organizacija s kojom vjerno surađujemo je i Crveni križ grada Zagreba. U želji da našim doprinosom pomognemo u prijevozu volontera, potrepština ili donacija uvijek se rado odazivamo na pozive za sudjelovanje u ovakvim akcijama.

Tako smo nakon potresa na Banovini prevozili volontere i donacije prikupljene u Zagrebu na pogođena područja, a našu suradnju nastavljamo u i pomoći za Ukrajinu.

Naime, Motel Plitvice jedan je od tri prihvatna centra za izbjeglice otvorena u Hrvatskoj, u kojima se evidentiraju osobe ali i pruža sva potrebna podrška. Kako bismo pomogli svojom uslugom prijevoza, Cammeo Taxi će osigurati besplatan prijevoz za volontere koji rade s izbjeglicama iz Ukrajine u Motelu Plitvice.

Svi znamo u koliko teškoj situaciji se nalazi Ukrajina i ukrajinski narod i vjerujemo da i mi možemo na ovaj način sudjelovati u pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Sharing is caring, složit ćemo se.

 

Ukoliko imate mogućnosti i Vi se možete priključiti akciji, a sve informacije pronađite ovdje.