Cammeo Taxi je uz medicinske sestre i tehničare

Promocije
Svi gradovi

Cammeo Taxi je vodeći regionalni taksi prijevoznik. Sa više od 1400 zaposlenih i 900 vozila prisutni smo u 4 države i više od 40 gradova. Društveno odgovorno poslovanje jedna je od temeljnih odrednica.

Kao zahvalu medicinskim sestrama i tehničarima koji su predano radili za vrijeme izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa, a istim tempom nastavljaju i u takozvanoj 'novoj normalnosti', u suradnji sa HKMS dogovorili smo popust na Cammeo taxi vožnje članovima HKMS.


Sve medicinske sestre i tehničari, članovi Hrvatske komore medicinskih sestara ostvaruju 20% popusta na vožnje Cammeom.
Sve što trebaju je prilikom naručivanja vožnje telefonom naglasiti da su članovi HKMS te u vozilu pokazati važeću člansku iskaznicu iste.

Popis brojeva telefona po gradovima pogledajte na sljedećem linku: https://bit.ly/2WZbxTE

 


Cammeo taxi je i u ovoj 'novoj normalnosti' na raspolaganju svima koji su u potrebi za prijevozom kako bi im olakšali novonastale životne uvjete. Sva naša vozila opremljena su pregradama od pleksiglasa te poduzimamo sve ostale mjere propisane od strane nadležnih tijela.

Najbolja, najsigurnija i najkvalitetnija usluga taksi prijevoznika dostupna je 0-24, sedam dana u tjednu. Vožnju je moguće naručiti telefonski putem ovisno o gradu. > https://bit.ly/2WZbxTE

 


Ugodnu i sigurnu vožnju želi tvoj Cammeo Taxi.