Cammeo Taxi i Allianz Hrvatska daruju vožnje KB Dubravi i Klinici Dr. Fran Mihaljević

Bila kakva bila, ova 2020. je na izmaku (nasreću)! Odlučili smo ju zaključiti s lijepim vijestima.

Kao zahvalu dijelu onih koji su na prvoj crti obrane našeg zdravlja, Cammeo Taxi i Allianz Hrvatska zdravstvenim djelatnicima u KB Dubravi koji skrbe o oboljelima od bolesti COVID-19 i Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ daruju besplatan prijevoz taksijem u iznosu od 50.000,00 kuna, a sve kako bi se barem malo olakšala dnevna potreba za prijevozom. 


Izvršni direktor Cammeo Taxija, Petar Dragić, istaknuo je kako i mi dajemo svoj obol u ovoj zdravstvenoj krizi te u potpunosti razumijemo potrebe i osjećaje vrijednih zdravstvenih djelatnika:
„Svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj se svi nalazimo, naši vozači potaknuti društvenom odgovornošću, a unatoč rizicima, i dalje prevoze stanovnike Hrvatske do bolnice i svojih bližnjih. Uz smanjenu potrebu za prijevozom, samo u Zagrebu prevezli smo 1,4 milijuna putnika od početka epidemije do danas, a nijedan naš djelatnik nije bio ugrožen. Tome doprinose i sve epidemiološke mjere koje smo primjenili, te dodatno osigurali i odvojili prostor vozača od putnika pregradama. Sva naša vozila se svakodnevno dezinfeciraju i to traži dodatan napor, ali smo svjesni važnosti brige za naše kolege i za naše klijente. Ipak razumijemo da puno veći napor ulažu zdravstveni djelatnici – i ovo je način da im iskažemo zahvalnost i barem im malo olakšamo život s naše strane“.