Cammeo se sa svima vama uspješno provezao kroz 2021. godinu

Godina se polako približava svome kraju. Bila je dinamična, zanimljiva i – složit ćemo se – drugačija. Kroz nju smo se provezli s vama, u milijunima odrađenih vožnji.


Sharing is caring

Par dana pred početak ove godine, bili smo jako entuzijastični. U suradnji s Allianzom Hrvatska, poklonili smo djelatnicima najvećih hrvatskih bolnica, koji su zaista bili na prvoj crti borbe protiv korona virusa, besplatan prijevoz. Projekt je vrijedio čak 50.000 kuna, a djelatnici Bolnice za infektivne bolnice dr. Fran Mihaljević i Kliničke bolnice Dubrava upravo su u posljednjim danima prosinca počeli s besplatnim vožnjama.

Međutim, od početnog uzbuđenja da će 2021. ipak biti bolja i pozitivnija od godine u kojoj smo ušli u pandemiju korona virusa, potresi u Petrinji, Sisku i Glini su svima postali glavna preokupacija.

Ali nije dugo trebalo da nam se vrate osmijesi na lica te posebna energija i entuzijazam koji nas obuzme kada radimo nešto lijepo za našu zajednicu, a sreća je bila tim veća jer je sve to zapravo bilo inicirano od strane – naših zaposlenika. S Cammeo partnerima smo organizirali  svakodnevni prijevoz volontera i donacija prikupljenih u Hrvatskoj na pogođena područja.

Sharing is caring, složit ćemo se.

A dijelili smo i s vama lijepe trenutke, poklone, popuste, poklon bonove... Trudili smo se omogućiti svima, bez obzira na financijske prilike, da u svakom trenutku možete pozvati Cammeo Taxi i sigurno doći na željeno odredište. 
 

Što Miloš Biković, Marin Čilić i Kutija šibica imaju zajedničko?

U ovoj godini doživjeli smo i brojne anegdote van ceste, a neke od njih po prvi puta. Tako smo se ne samo družili s ekipom popularnog filma Južni vetar, koji se snimao i u Hrvatskoj, već su se u filmu pojavili Cammeo vozač i naše svima poznato vozilo! Da, da – na par trenutaka mi smo bili zvijezde ovog filma.

A zvjezdano smo se osjećali i kada smo nedavno bili prijevoznik naše teniske Davis Cup reprezentacije, koja se iz Španjolske vratila sa srebrom. Za siguran prijevoz svojim najmilijima, naši heroji Čilić, Pavić, Mektić i Gojo, s ostatkom stožera – odabrali su Cammeo Taxi. Iako ovo nije naš prvi doticaj sa sportom – jer osim što podupiremo razne klubove i saveze –  a imamo čak i našu malonogometnu momčad koja je 2018. osvojila trofej turnira Kutija šibica – zasigurno je bio jedan od najljepših trenutaka ove godine.

Inače, malonogometaši su i na izmaku ove godine dali sve od sebe da osvoje trofej, ali sreća nije bila na našoj strani. Ipak, dogodine je 'Kutija' sigurno naša!
 

I za kraj – najvažnija poruka

O ovoj godini mogli bismo napisati cijelu knjigu, i vjerojatno bismo i dalje štogod propustili spomenuti. Knjigu ostavljamo za drugi puta pa ćemo ovaj osvrt lagano privesti kraju.

Ali, poklonite nam još koji trenutak pažnje jer dvije su stvari važne: Iako su neki naši putnici iz Zagreba, Splita, Skoplja, Rijeke, Osijeka, Ljubljane .. i možda pričamo različitim jezicima, jedemo različitu hranu i pijemo drugačija pića, ali svima nam je jedna stvar zajednička: svi smo mi stanovnici Zemlje. I našu Zemlju moramo čuvati i paziti, a upravo su automobili (jedan od) najvećih zagađivača okoliša.

Zato nam je drago da smo se kroz cijelu 2021. godinu provezli čuvajući našu Majku Prirodu. Cammeo Taxi vozi na plin koji u atmosferu emitira daleko manje štetnih tvari i emisija CO2 od uobičajenih fosilnih goriva.

A da godinu ne bismo završili u ozbiljnom tonu, bacite oko na najpopularniji hrvatski taksi Tik tok kanal. Naši videouratci će nasmijati i najveće Grincheve među nama.
 

Svako Vam dobro i vozimo se i dalje u novoj 2022. godini.

 

P.S. Bez brige. Opušteno dočekajte Novu 2022. jer znate da pazimo na Vas i u najluđoj noći u godini.

Vaš Cammeo