Cammeo je uz primalje, medicinske sestre i tehničare

Cammeo Taxi je vodeći regionalni taksi prijevoznik. Sa više od 1400 zaposlenih i 900 vozila prisutni smo u 4 države i više od 40 gradova. Društveno odgovorno poslovanje jedna je od temeljnih odrednica.


Kao zahvalu medicinskim sestrama i tehničarima te primaljama koji su predano radili za vrijeme izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa, a istim tempom nastavljaju i u takozvanoj 'novoj normalnosti', u suradnji sa Hrvatskom komorom medicinskih sestara i Hrvatskom komorom primalja, Cammeo Taxi nastavlja s popustom na vožnje za sve članice i članove.

*popust se NE odnosi na vožnje u gradu Zagrebu te u gradovima u kojima su u tijeku akcijske cijene. (objavljeno na Cammeo.hr).


Sve medicinske sestre i tehničari te primalje koji su članovi HKMS i HKP, ostvaruju 20% popusta na vožnje Cammeom.
Sve što trebaju je prilikom naručivanja vožnje telefonom naglasiti da su članovi HKMS ili HKP te u vozilu pokazati važeću člansku iskaznicu iste.


Cammeo Taxi je i u ovoj 'novoj normalnosti' na raspolaganju svima koji su u potrebi za prijevozom kako bi im olakšali novonastale životne uvjete. Sva naša vozila opremljena su pregradama te poduzimamo sve ostale mjere propisane od strane nadležnih tijela.

Najbolja, najsigurnija i najkvalitetnija usluga taksi prijevoznika dostupna je 0-24, sedam dana u tjednu. Vožnju je moguće naručiti telefonski putem ovisno o gradu. > bit.ly/Cammeo_brojevi_gradova

 


Ugodnu i sigurnu vožnju želi tvoj Cammeo Taxi.