Cammeo je u Našicama i odvest će vas gdje god poželite

Cammeo je u Našicama i odvest će vas gdje god poželite

Imamo sjajne vijesti za sve stanovnike Našica - Cammeo vozi u vašem gradu! S ponosom najavljujemo dostupnost naših usluga u Našicama od 11. prosinca, a kako bismo vas iznenadili bržom, jednostavnijom i povoljnijom uslugom, pripremili smo vam nešto posebno. Prvih tjedan dana našeg dolaska – od 11. do 17. prosinca - vozit ćemo vas uz 50% popusta na vožnje do 3 km! 

 

Kako do povoljnijih vožnji? 

Sve što trebate učiniti je nazvati nas na 031 313 314 ili preuzeti Cammeo aplikaciju na svoj pametni telefon. Nakon što to učinite, možete naručiti svoju vožnju s 50% popusta tijekom 11. do 17. prosinca. 

Od 18. prosinca za sve vožnje do 3 km naručene putem aplikacije ostvarujete popust od 0,50€.  

 

Cijene Cammeo vožnji u Našicama 

Osim povoljnijih vožnji, želimo vam predstaviti i naše standardne cijene kako biste znali što možete očekivati nakon prvih tjedan dana: 

Start i prva 3 km uključena: 3,50 € 

Cijena po kilometru: 0,80 € 

Minimalna cijena: 3,50 € 

S ovim transparentnim cjenikom, možete biti sigurni da ćete znati koliko će koštati vaša vožnja i prije ulaska u naš taksi. Ako naručujete Cammeo aplikacijom, uvijek ćete vidjeti procjenu cijene, nakon što unesete polazište i odredište, a prije same narudžbe. 

 

Dodatne opcije plaćanja: 

✅ Možete platiti gotovinom direktno vozaču

✅ Platite karticom u vozilu

✅ Iskoristite praktično plaćanje putem Cammeo aplikacije

✅ Također podržavamo plaćanje putem aplikacija Keks, AirCash i kriptovalutama za vašu udobnost

 

Cammeo je poznat po svojoj pouzdanosti i brzini, pa se možete osloniti na nas za udobno putovanje po Našicama i i okolici u svako doba dana i noći. Za posebne upite oko organizacije većih prijevoza ili za duže relacije, nazovite naš call centar. 

 

Cammeo - Vaša najbolja opcija prijevoza 

Cammeo se ponosi svojim kvalitetnim uslugama i profesionalnim vozačima. Osim toga, naša moderna aplikacija omogućuje vam jednostavno naručivanje vožnji i praćenje dolaska vozača u stvarnom vremenu. 

Otvaramo nova vrata mobilnosti u Našicama i radujemo se što ćemo postati vaš pouzdan partner za prijevoz. 

Ne propustite priliku iskoristiti povoljne vožnje 11. do 17.prosinca i daljnje pogodnosti od 18. prosinca za vožnje naručene putem aplikacije. Vidimo se na cestama Našica! 

 

Vaš Cammeo tim