Cammeo i Galaxy Travel nagrađuju!

Cammeo nagrađuje svoje vjerne putnike u Splitu i okolici. Zajedno s turističkom agencijom Galaxy Travel pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji ili najsretnija osvojiti putovanje po izboru u vrijednosti 4000 kuna!

Vozi se Cammeom, pošalji nam svoju prijavu SMS porukom na broj 60060 (2,40 kn /SMS, PDV uključen), a osim vaučera za putovanje možeš osvojiti i druge vrijedne nagrade kao što je bon od 1500 kn na Cammeo aplikaciji i drugo.

Evo kako sudjelovati:

U razdoblju od 20.01. do 29.02. 2020. godine trebaš se voziti Cammeo taksijem u Splitu i okolici, na kraju vožnje uzmi račun te pošalji SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:

CAMMEOST, broj računa, ime i prezime, grad, poštanski broj, adresa, e-mail

Primjer poruke:
CAMMEOST, 1234/1/1, Ivan Horvat, Split, 21000, Vukovarska ul. 5, [email protected]

U nagradnoj igri možeš sudjelovati s neograničenim brojem računa.

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Originalni račun, kao dokaznicu, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te, ukoliko si sretan dobitnik, trebat ćeš ga predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedan put. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

  • Izvlačenje nagrada će se održati 04.03.2020.
  • Imena svih dobitnika biti će objavljena u roku od 5 dana od izvlačenja na internet stranici www.cammeo.hr
  • Detaljna pravila u PDF-u možete pronaći OVDJE!