Cammeo i FlixBus te voze po Hrvatskoj

Cammeo i FlixBus te voze 15% povoljnije!

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima te Cammeo, najveći regionalni taksi prijevoznik, kreću u suradnju. Konceptom integriranog prijevoza, u kojem autobus brine o prijevozu putnika na većim udaljenostima, dok se taxi prijevoz pobrine za siguran dolazak do krajnje destinacije, putnicima je osigurano potpuno rješenje za sve potrebne prijeđene kilometre u njihovom putovanju.  

Ovakvim oblikom prijevoza, FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima koji osim udobne i povoljnije vožnje, nude održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju. Upravo ovakav prijevoz koji omogućuje kombinaciju više oblika prijevoza postaje alternativa korištenju mnogobrojnih osobnih automobila te ima jednu od ključnih uloga u ekološkoj osviještenosti putnika.    


Sigurno i udobno do željene adrese i po danu i po noći

Nakon što je ovaj koncept putovanja prihvaćen diljem Europe, sve više je prihvaćen i u Hrvatskoj. Usluga je dostupna u svim gradovima u kojima FlixBus i Cammeo zajedno prevoze putnike, poput Zagreba, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Splita, Zadra i mnogih drugih.

Tijekom veljače, putnici koji koriste FlixBus i Cammeo moći će preuzeti svoj popust od 15% koji će se moći iskoristiti sve do kraja lipnja 2022. godine, unutar Hrvatske te isključivo za kupovine putem aplikacija.


Nakon završene taxi vožnje naručene Cammeo aplikacijom, u mailu s računom putnici dobivaju i kôd za popust na vožnju FlixBusom, dok putnici nakon kupovine karte za FlixBus tijekom veljače mogu putem ovog linka dobiti kôd za Cammeo vožnju.