Cammeo aplikacija sada je dostupna na App Store-u!

Ažuriraj svoju Cammeo aplikaciju i otkrij novu redizajniranu verziju koja pruža još bolje korisničko iskustvo kako bi putovanje Cammeom bilo još ugodnije.  

Cammeo aplikacija je sve što ti treba na tvom mobitelu da budeš u pokretu. Dostupna je u tri države i u preko 30 gradova!  

 

U novoj aplikaciji te očekuju:  

 

✅ Jednostavna registracija: Poveži se s Cammeom u samo nekoliko klikova, unesi svoje podatke i kreni u avanturu dostupnu 24/7.  

✅ Precizno naručivanje: Odaberi željeno odredište i vrstu usluge i već ti stižemo! Pregledaj unaprijed svoju najkraću rutu i cijenu vožnje.  

✅ Posebne upute i praćenje vozila: Brineš li se hoće li te vozač pronaći? Samo upiši kratke upute u detalje. Prati kretanje vozila u stvarnom vremenu dok putuješ prema odredištu.  

✅ Višestruke adrese: Ako imaš više lokacija u planu, nema problema! Jednostavno unesi sve adrese koje želiš posjetiti.  

✅ Podijeli svoju lokaciju: Dok se udobno voziš, ne trebaš objašnjavati gdje se nalaziš. Podijeli svoju lokaciju s drugima i neka oni prate tebe! 

✅ Prilagodljive opcije plaćanja: Plati vožnju na način koji ti najviše odgovara! Bilo da preferiraš karticu ili gotovinu, obje opcije su dostupne. Možeš čak unijeti svoju karticu u aplikaciju i dijeliti je s više korisnika, plaćati KEKS Pay ili Aircash opcijom. Super, zar ne? 

✅ Ocjenjivanje vožnje: Tvoje mišljenje nam je važno! Ocijeni svoju vožnju i pomogni nam poboljšati našu uslugu. 

 

Aplikaciju preuzmi ili ažuriraj ovdje.