Avanture Perice i Žaca...

Priče vozača
Svi gradovi
Avanture Perice i Žaca...

Prvo putovanje bilo im je još 80-ih godina na Internacionalni kup u Barceloni, kada su išli zajedno autostopom do Španjolske! Sada su se odlučili za novu avanturu, a kako je to izgledalo pročitajte u nastavku:

Put je započeo u četvrtak iza podneva, krenuli su iz Zagreba preko Slovenije i Austrije te stigli do Praga gdje su prenoćili. Odradili su već polovicu prve etape, 700-tinjak kilometara, a u petak u podne bili su ispred Hradec Kralove, brojke na taksimetru pokazivale su 4716 kuna. Pitate se kolika će cijena biti na kraju njihova putovanja? :) Nastavili su svoj put prema Kalinjingradu i prvoj utakmici naše reprezentacije.

Dečki su dali i svoje prognoze o rezultatima utakmice s Nigerijom, a pitate se tko je pogodio? :) Možemo reći da je to bio Žac, njegova prognoza bila je 2:0 za najbolje, tako je na kraju i bilo. Sva sreća, Perica će imati priliku za revanš u sljedećoj prognozi! :) Dojmovi s prve utakmice vatrenih i dalje su im jako snažni i pozitivni. Kažu da je atmosfera je bila odlična, družili su se s navijačima, upoznali razne ljude i navijače drugih reprezentacija, a uz to sve doživjeli su Rusiju i njihovu kulturu iz jedne potpuno drugačije perspektive. Žac i Perica uputili su se prema sljedećoj lokaciji i utakmici Vatrenih. Krenuli su preko Saint Petersburga do Moskve. U Moskvi će provesti 2 dana u razgledavanju, a nakon toga kreću za Nizhny Novgorod.

 

Pratite i dalje naše avanturiste putem Cammeo Bloga, Facebook i Instagram stranice. #cammeouzvatrene #svismomipericaizeljko