Autonomni sustav određivanja cijena

Cammeo Taxi - Kamo god ideš, mi idemo u tvom smjeru!

Autonomno određivanje cijena

U određenim razdobljima potražnja za vožnjama postaje prevelika, a broj dostupnih vozila nije dovoljan za zadovoljenje potražnje. U tim slučajevima vrlo visoke potražnje može doći do povećanja cijena kako bi se osiguralo da vožnju dobiju one osobe kojima je potrebna. Korisnici mogu pristati na cijenu ili čekati da se potražnja smanji, a time i cijena.

Cammeov autonomni sustav određivanja cijena, mnogima omogućava da se u određenim dijelovima dana voze po nižim cijenama od onih kakve će biti kada je potražnja za Cammeom velika.

Naša misija je učiniti prijevoz dostupnim kao što je dostupna i voda. I zato kontinuirano tražimo modele kako našim sugrađanima omogućiti povoljniju vožnji Taxi Cammeom.

 

A po kojoj cijeni će se putnici voziti?

Uz pomoć autonomne (računalne) inteligencije, razvili smo sustav autonomnog određivanja cijena. Ovaj sustav funkcionira po jednostavnom modelu: kada je potražnja za Cammeom manja - cijena usluge će biti niža, a kada je potražnja za Cammeom veća - cijena će biti viša.

Prije svake vožnje ćemo putnike obavijestiti po kojoj će se cijeni odvesti do svojeg odredišta.

To znači da će putnicima koji svoju vožnju naručiti preko Cammeo Appa cijena biti prikazana unutar aplikacije. Putnicima koji naručuju putem pozivnog centra, stići će SMS poruka s cijenom vožnje. A putnici koji na autotaksi stajalištu sjednu u automobil će vozač prije početka putovanja prikazati cijenu iz aplikacije za vozače.

Želimo da naši putnici budu zadovoljni te ćemo se i dalje truditi omogućiti što dostupniji prijevoz!